tisdag, juli 14, 2009

Äntligen är pappa P hemma, vilket myskalas vi har...

Vilken dag, vilken morgon!!! Startade som sagt tiiiidigt i morse. Flyget va' så klart två timmar försenat men det fixade vi med en fika en serietidning (var...& likadana...) & sedan såg vi flyget komma för inlandning.
Det va' så spännande & alla barnen som va' med för att möta sin förälder skrek 6 alla vinkade massor innan de sprang in i ankomsthallen för att äntligen få kramas.
Junior & minior drog självklart snabbast & stod först inne för att få krama sin pappa P.
De väntade & väntade & vips så stod han där & det blev ett ordentligt tårfyllt kramkalas som aldrig ville ta slut. Alla runtomkring hade tårar i ögonen & så klart rann mina tårar oxå. Svärmor som varit här sedan i torsdags blev en av överraskningarna för P som blev superglad.
Han & killarna kramades läänge & mycket & att han såg väldigt konstig ut tyckte killarna efter en stund. Han hade ju skaffat MUSTASCH!!!

Vi åkte genast & inhandlade tårta & färska SVENSKA frallor, lite gott pålägg & lite öl . Sedan åkte vi hem & hade paketöppning. Pappa P fyllde ju förra veckan & junior fyller på torsdag men det tog vi lite av idag ändå. Även lilleman fick en present så klart.
WII spel blev den stora grejen + böcker, lite kläder, WII spel (så klart) mm, mm.
Självklart blev det fika i vardagsrummet emedan pappa P & grabbarna hjälptes åt att installera spelet. Sedan spelade vi alla läänge.

Ett kvällsdopp & massa annat kul har vi hittat på men nu ska jag sluta & ta bloggsemester & bara umgås med familjen så resten får vi ta en annan dag.
Håll tillgodo med lite kort från dagen.
Ha det gott så hörs vi nästa vecka!

som vanligt, klicka för större bilder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!