lördag, juli 11, 2009

En härlig lördag...

...Idag vaknade vi lika sent som igår & lika skönt va' det men idag fick grabbarna gå & lägga sig vid 21 & klockan imorgon kommer ställas på 8 så vi kan komma i lite fas igen, men vi får se....Det är ju skönt att sova =O)

Det va' riktigt kyligt & ruggigt ett tag på förmiddagen så vi avslutade bondespelet & efter en regnskur kom faktiskt den efterlängtade solen med lite behaglig värme fram & det njöt vi så klart av så mycket vi kunde.
Efter regnet rensade vi med flinka händer jordgubbslandet så nu ser man jordgubbarna igen samt de övriga grönsakerna & jorden. Skönt.

På eftermiddagen fick vi till killarnas glädje storbesök från familjen W & killarna lekte med O & L så det stod härliga till =O) Junior drog sig undan en stund & fastnade vid datorn men minior lekte & hade en riktigt rolig dag tillsammans med O & L. han har inte haft så roligt på läänge sa han innan han somnade. Ett gott tecken som jag själv blev glad åt eftersom jag stormtrivs i familjen W:s sällskap.
Vi fikade på kakor, bullar & dagen till ära en kladdkaka. Det va' längesedan vi åt kladdkaka & med grädde blev det en underbar efterrätt som vi åt INNAN middagen idag.

Barnen lekte, vi vuxna pratade av oss rejält & det är så enkelt att prata med H & T. Underbara människor båda två & inte att förglömma, underbara ungar som inte va' varken blyga eller vattenrädda. Det blev nämligen ett hejdundrande vattenkrig & jag tror vi alla, barn som vuxna fick oss en välbehövd dusch =O)

Vi har rätt mycket vinbär så vi delade med oss till familjen W så de kunde hem & baka en kaka, bilden kommer upp så småningom på H:s blogg & självklart skulle hon dela med sig av sitt recept. Det ser jag fram emot för ibland har jag mina stunder då jag älskar att baka.

Sedan åt vi en sen middag. Idag bestod den av lax med färskpotatis & hollandaiesås. Mycket gott & båda grabbarna åt upp allt & va' mätta & glada innan vi intog snasket för idag.

Nu sover de nog båda två & tv:n hägrar. I alla fall en stund. Sedan blir det korsord, soduko & en bok i sängen. Behöver varva ner lite & komma i ro innan det är dags att somna för natten. Tur är väl att det inte verkar vara något kul på tv:n så det blir väl lite nyheter & sedan som sagt, sängen.

Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!