fredag, maj 01, 2009

Boda Borg!

Pappa P ska ju om en vecka åka iväg på en utlandsmission så vi tänkte ju hitta på lite roligheter med vår lilla familj innan dess.
I onsdags va' vi på "Boda Borg" här i Karlskrona, det är ett äventyrshus som kan jämföras med "Fångarna På Fortet" där du ska in i olika rum på tid & lösa uppgifter. Hur jäkla otroligt kul som helst!!!
Det finns tre olika svårighetsgrader

Grön: lätta banor
Röd: Medel
Svart: Svårt

Vi klarade flest gröna men pappa P & junior klarade en svart bana själva, inte dåligt alls med tanke på att alla banor är anpassade så att flera deltagare måste vara med ute på banorna.
Själv var det en del banor jag inte vågade mig på tack vare mitt knä så de fick jag avstå men vi hade en otroligt kul dag & tiden flög iväg fort som attan!
En välbehövd glass tog vi direkt efter detta & senare köpte vi med oss pizza som vi bjöd in grannarna på när vi kom hem.
Mysig dag, mysig kväll & fyra slutkörda familjedeltagare fick somna mycket gott denna kväll!

Ha det!

1 kommentar:

  1. Det ordnar sig nog, lilla vän. From förhoppning. Från det ena till det andra. Novus opinionsmätning. Inte oväntat. Regeringens tyranni över internet börjar få genomslag hos den medelklass den alltför lättköpt och framgångsrikt dragit till sig genom motståndarens oduglighet, och som nu börjar vakna upp och inse sina verkliga intressen visavi det monopolkapital i vars ledband regeringen helt och hållet går. Den självförvållat kvaddade socialdemokratin synes oupplösligt kedjad vid sina blysänken Sahlin och Lundby-Wedin. Den förra är bara hjälplöst tafflig och bortkommen och klarar överhuvud taget ingenting på egen hand och den senare tänker bara på sin egen makt och prestige så varje anständig människa rodnar sig fördärvad inför skamlösheten. Det blir Vänsterpartiet och Miljöpartiet som skördar frukterna av det här, plus i viss mån Sverigedemokraterna och Piratpartiet och kanske Junilistan. Kristhycklokratena är på väg ut, och det ska vi enbart vara tacksamma för. Den klämkäcka Olofsson och hurtbullen Björklund inger inte heller stort förtroende. Reinfeldt har åtminstone lite skalle, om inte hjärta, varför moderaterna klarar sig bäst på den kanten.

    - Peter Ingestad, Solna

    SvaraRadera

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!