fredag, december 19, 2008

En fredag med juliga sånger & mycket mys...

Idag hade vår stora kille skolavslutning & det var hur mysigt som helst! Skolan som P går i är inte så stor men de har en anda & en kamratskap som är helt otroligt härlig & bra på alla sätt & vis. Alla ställer upp för alla & det är väldigt sällan bråk (vad vi vet =O)
Nåväl, i alla fall så sjöng de massor med vackra julsånger i kyrkan & de barn som lär sig spela div. instrument gjorde det, så klart oxå till julmusik. Prästen höll ett fint tal & pratade mycket med & till barnen vilket jag uppskattar att en präst gör. Lilla P tog i & sjöng jättefint & han var så stilig i nyklippt hår, finbyxor, skjorta & v-ringad tröja, mammas gullepöjk!!!
Sist gick hela skolan fram & sjöng 3 låtar till & det var så stämningsfullt & vackert att jag fick gåshud.
Efteråt åkte vi in till stan & fikade, det var mysigt trots att det spöregnade, så den lilla julstämning man fick gav skolklasserna i kyrkan idag. Tack för det allihopa!
Lite julklappar inhandlades oxå & nu börjar vi nog bli helt färdiga, lite finslipning kvar på maten till julbordet & kanske en del gotter så ska det väl komma i ordning där med.
barnen var riktigt trötta idag & lovades Mc'Donalds men eftersom de inte kunde hålla sams bestämde vi oss för att åka hem & äta istället, det blev hemmagjord pizza vilket inte alls blev till det sämre.
nu sover barnen sött i sina bäddar & jag sak ta mig en stooooor kopp te & sätta mig framför tv:n & slappa lite. Helgen är fullspäckad från morgon till kväll så nu gäller det att ta tillfället i akt & vila lite.

Hej, hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!