fredag, december 12, 2008

Luciafirande.

Idag var det dags, dagen mina små prinsar längtat efter i alla evighet känns det som. Luciamorgon på fritids/dagis.

Vi var uppe före tuppen & 6.15 samlades vi på respektive avdelning för att tillsammans lussa för alla nära & kära. Visst var vi trötta men det var så himla mysigt. vanligtvis lussar baren för föräldrarna utemen dagen till ära (?!?!?) blev det regn (igår snöade det lite & var kallt) så vi valde att vara inne. Allt gick jättebra & mina små tomtar sjöng så det stod härliga till med sina små vänner. Efteråt vankades det som vanligt fika, glögg, kaffe, te, jos, lussebullar & pepparkakor. Pepparkakorna gjorde barnen själva på pysselkvällen förra veckan & de åt vi till både morgonfirandet & mellanmål idag vilket gjorde de flesta barnen liiite pruttiga hahahaha.



Morgonen bestod även av vårt första julhandlande till julbordet. Lilleman & jag åkte & shoppade efter att vi lämnat storebror på skolan. Vi hittade det mesta & det känns bra att ha det avklarat. Imorgon är vi fullbokade så söndagen viger vi åt de sista julklappsinköpen & sedan tro jag vi kan slappa lite...

Nu ska vi kolla klart på IDOL & självklart gläppa över till Curlingmatchen på svt 24, det vill man ju inte missa för fem öre!

Ha en 3vlig kväll!
Ps...gardinerna är inte uppe ännu...otippat va'?)

//Veronic@

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!