lördag, december 20, 2008

Julbrunch & julshopping

Vilken skön dag vi haft. Den började hos en av mina bästa vänner & hennes familj där vi bjöds på en kanongod julbrunch. Ungarna va' så glada över att träffa dem men framförallt deras söta döttrar som våra söner ska gifta sig med =O) I alla fall är det helt säkert(!) att vår stora grabb SKA gifta sig med deras stortjej, de har redan planerat tacos till bröllopsmiddag & att de ska gifta sig så fort tjejen är 18 & vår kille har köpt bil så han kan köra runt på henne för det gillar tjejer. De ska ha många barn, bo i ett eget hus (tack för det=O) & städa vet de inte vem som ska få göra. De älskar att pussas & håller av varandra av hela sina små söta hjärtan. Vilka gullungar!
Det var verkligen kul att träffa dem idag, vi har tyvärr inte lyckats ses så ofta denna hösten som jag skulle önska men när vi väl ses är det som om vi inte varit ifrån varandra (låter som vilket par som helst va') & vi pratar om allt möjligt & har en mysig stund tillsammans. Vi lovade att försöka (motsägelsefullt???) ses i alla fall en gång till innan året är slut & det hoppas jag att vi gör. Tack för en bra dag!

Övrigt idag så har pappa P & junior varit på handboll med juniors bästa vän, de hade kul även om laget de hejar på tyvärr åkte på stryk. Men vad gör det när man får läsk & chips?

Lilleman & jag spenderade eftermiddagen med lite mys i stan, vi handlade julklappar & tittade på alla fina juldekorationer som fanns & det lös jättefint eftersom det blev ¨å där mörkt som det bara kan bli nu när det inte finns någon snö som lyser med sin frånvaro.

Senare hämtade vi junior & lämnade pappa P på fest med grabbarna & åkte & handlade godis, det är ju faktiskt lördag & vi strax ska vi sätta oss vid tv:n & titta på en film & käka godis tills vi storknar =O)

Hej då!

1 kommentar:

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!