söndag, december 21, 2008

Granen!


Idag har vi haft en rätt lugn dag. Barnen & pappa P drog till skogs på förmiddagen & inskaffade årets julgran. Den bästa de kunde hitta var en lite halvgles variant som vi hoppas få plats med lite dekoration på i alla fall men, men, barnen & pappa P gillade den så det gör visst jag med =O) Nä, skämt åsido. Den kommer bli kanon.
Annars har det varit härligt väder med sol & ett par + grader så vi har varit ute & burit ved & grejat lite & har oxå hunnit med att städa lite så nu har vi det fint tills imorgon...
Farmor kom idag & det var kul, junior satte henne genast i arbete med LEGO bygge & även lilleman deltog aktivt en bra stund innan vi åt tomatsoppa. Senare spelade vi casino & efter det satte vi fram bondespelet som vi i år hoppas kunna spela klart. Det tar ju ett par dagar att komma någonstans på spelet & nu får det stå framme tills vi är klara!
Ikväll när kidsen somnat blir det till att slå in deras klappar. Barnen har ju varit övervägande snälla i år så de får ju ett par paket som vi hoppas ska förgylla deras dagar ett bra tag framöver.

Japp, det var det hela tror jag, återkommer imorgon, som vanligt.

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!