fredag, juni 12, 2009

Fredag...

Ja, då va' det fredag igen. Skönt!
Vi hade en rejäl sovmorgon idag, i alla fall jag & junior som blev väckta runt 9 tiden av en hungrig & sällskapssjuk lilleman.
Vi gjorde frukost & slappa de ett tag innan vi for in till våra vänner H, E & V i stan.
Där fortsatte lekarna & det bjöds även på en hel del TV-spel. E har ju massor med roliga spel & det gillade killarna så klart =O)
Vi åt ihop idag. Skulle först laga köttbullar men ändrade oss strax & ringde & beställde en familjelåda med kebab & pommes. Alla barnen älskade detta så klart & vi vuxna med. mumsigt värre.

Regnat har det gjort i princip hela dagen så det va' till & hålla sig inomhus idag. Barnen ville ut & leka men vi hade inga extrakläder med oss så vi fick lov att fortsätta inne lekarna idag.

Väl hemma blev det kvällsmat & "Talang 2009" finalen. Vi höll hela tiden på trollkarlen som vann så alla blev glada över detta med. till TV tittandet åt vi chips & drack läsk så klart =O)

Killarna somnade vid halv10 & då tog jag över TV tittandet eftersom det är "V" idag igen. Paus just nu så jag passade på att skriva ett par rader samt prata en lååång stund med mor min =O)

Imorgon blir det nog lugnt här hemma, vi behöver ta en dag & bara vara hemma så får vi se vad vi hittar på under söndagen istället.
Vi kanske bakar imorgon, får se...

Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad kul att Du vill skriva en rad!